مرکز ارزش آفرینی علم و صنعت ایران- تاریخچه پردیس
پردیس بین الملل کیش دانشگاه علم و صنعت ایران

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1402/4/18 | 

طی سال‌های اخیر دانشگاه‌های مختلف در منطقه آزاد کیش اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی منجر به مدرک نموده‌اند و خلأ پرداختن به فعالیت‌های مرتبط به حوزه فناوری در این منطقه احساس می‌شود. لذا دانشگاه علم و صنعت ایران از سال ۱۳۹۷ با هماهنگی با منطقه آزاد کیش باهدف استفاده از ظرفیت ارتباطات و تعاملات بین‌المللی دانشگاه و با رویکرد کارآفرینی مبتنی بر فناوری‌های پیشرفته اقدام به ایجاد پردیس بین‌الملل در منطقه آزاد کیش نموده است.

پژوهشکده محیط زیست کیش، مرکزی برای تحقیقات بر روی گونه های مختلف جانوری و گیاهی و تثبیت حیات آنها از راه به کار بستن و توسعه فناوری های نوین و رویکردهای آینده نگرانه بشر و همچنین آموزش نسل های مختلف جزیره زیبای کیش و سرزمین مادری برای آشنایی و آمادگی جهت حفاظت از سرمایه گرانقدر محیط زیستی این جزیره و سرزمین اصلی خواهد بود.

در این مرکز همواره توسعه پایدار، ضمن همکاری و هماهنگی با سایر ارگان‌های مستقر در جزیره هدف گذاری شده است. از مهمترین ماموریت های این مرکز، مهیا ساختن شرایط لازم برای افزایش جمعیت جانوران بومی مفید و زیست بوم مهاجرتی به اطراف جزیره و به ویژه لاک پشت های دریایی خواهد بود. همچنین، گونه های حیات دریایی متنوع و بویژه آب سنگ های مرجانی جزیره زیبای کیش بطور ویژه مورد توجه قرار می گیرند.

با توجه به نیاز صنعت عمران، انرژی و محیط‌زیست کشور به یک تحول بزرگ از لحاظ ورود تکنولوژی‌ها و مصالح نوین به این صنعت، نقش شتابدهنده‌های فعال در این حوزه بسیار حائز اهمیت است.

از این روز شتابدهنده گذر به عنوان یک شتابدهنده خصوصی با مدیریت اقای دکتر نادر شریعتمداری از مرداد ماه سال ۱۳۹۹ در این حوزه کار خود را آغاز کرده است و امیدوار است بتواند با شناسایی نیازهای صنعت و بهره گیری از ظرفیت بالای متخصصین کشور به عنوان عضوی تاثیرگذار از اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی، ایفای نقش کند.
https://gozaraccelerator.ir
نشانی مطلب در وبگاه مرکز ارزش آفرینی علم و صنعت ایران:
http://idea.iust.ac.ir/find-138.20132.73886.fa.html
برگشت به اصل مطلب